Artist Catering

Garden Party regeld het van A tot Z

De belangrijke rol van artist catering

Om de zaken voor de schermen perfect in orde te hebben, is goede voeding achter die schermen van groot belang. Alleen dan weet je dat er voor de schermen energierijke personen op zullen gaan treden, die voorzien zijn van voldoende gezonde voeding om een topprestatie- op welk vlak dan ook- neer te kunnen zetten. Deze tak van sport, het verzorgen van maaltijden achter de schermen aan artiesten en medewerkers, wordt ook wel artist catering genoemd, al wordt met artist catering ook crew catering bedoeld; eten voor de hardwerkende mensen op de achtergrond. Verder heeft de branche die catering heet zich breed ontwikkeld en daarom zijn er anno 2019 ook de takken party catering, catering op locatie en het verzorgen van de catering op een garden party.

Meer aandacht voor goede en gezonde voeding

Of het nou gaat om artiesten, bands, theatermakers of andere professionals, als organisatie moet je vaak zorgen voor voldoende eten voor deze hoofdrolspelers. Bovendien lopen er achter de schermen mensen die belangrijk maar onzichtbaar werk doen. Via artist catering geef je ze die voeding die ze echt nodig hebben. Was voorheen friet en een snack voldoende – en anders maar wat brood- daar wordt door artist catering nu veel meer aandacht besteed aan de voeding en de inhoud van de voeding. Het belang van catering is groot. Goede en gezonde voeding kan net die boost geven om een topprestatie te kunnen leveren.

 

Altijd maatwerk

 Je hebt uiteraard altijd artiesten die nogal wat noten op zang hebben. Geen probleem, want artist catering staat voor maatwerk en levert desgewenst een buffet in de kleedkamer of anders wel plateservice. Het is maar net wat men wil. Hoe dan ook: er zal altijd sprake zijn van verantwoord eten. Eten dat het energiepeil verhoogt en voor scherpte en frisheid zorgt op de bühne. De catering van nu is gezond, vullend, gevarieerd en op maat. Artist catering kan zowel het ochtend, middag als avondeten betreffen. Want ook het ontbijt is belangrijk, wil je er althans een productieve dag van maken. 

 

Zoveel mogelijk verse gerechten

De frituurpan is als het om artist catering gaat ingeruild voor de gezonde maaltijd. Er zal altijd zoveel mogelijk gewerkt worden met verse gerechten en als geen ander kan een beroep gedaan worden op maatwerk. Dus ook aan de vegetarische en veganistische wensen wordt nadrukkelijk gedacht. Artist catering is beginnen met krentenbollen, verrassende broodjes met een heerlijk ontbijt met vers fruit. Artist catering is ook een buffet of plateservice en ook de hapjes aan het einde van de dag horen bij het pakket. 

 

Goede maaltijd wel het laatste wat je kunt doen

Catering voor artiesten, dat is de vrije vertaling van artist catering. Vrijer vertaald is het verzorgen van het eten en drinken voor artiesten, bands of een theatergezelschap achter de schermen, middels vooral plateservice of een buffet. Doorgaans worden naast de professionals ook andere medewerkers en vrijwilligers niet vergeten. Juist niet, want zeker vrijwilligers doen vaak dagenlang heel pittig werk. Die zijn hun energie wel nodig. Bovendien; deze mensen willen vaak niets voor hun werkzaamheden hebben. Dan is het regelen voor een gezonde maaltijd voor deze onmisbare groep mensen wel het laatste dat je kunt doen als organisatie.

Belang van een goede maaltijd

Steeds meer wordt door organisaties het belang van catering voor artiesten ingezien. As je er als organisatie voor zorgt dat de artiest zich op ontspannen wijze op kan laden voor zijn optreden, dan zal dit alleen maar ten goede komen aan de kwaliteit van het optreden. Door de wisselende tijden, een strakke planning en flexibiliteit kan catering ervoor zorgen dat er voor elke groep mensen op de voor hen geschikte tijd een gezonde maaltijd staat te wachten. Die flexibiliteit houdt 24/7 aan en vraagt soms veel van de partij die de catering regelt. Vaak hebben artiesten zo hun wensen, wensen waaraan tegemoet moet worden gekomen wil je ze te vriend houden, althans. 

Artist Catering
Crew Catering
Garden Party Logo

Boomkorstraat 3

1446 AK Purmerend

06-53836118

dewit@gardenparty.nl

sitemap

Onze Partner

Navigatie

^

Home

^

Crew Catering

^

Artist Catering

^

Party Catering

^

Contact

Onze partners