Crew Catering

Garden Party regeld het van A tot Z

Crew catering: omdat uw eigen mensen niet vergeten mogen worden

Als festivalorganisatie is het belangrijk om je eigen crew in de watten te leggen. Je verwacht nogal wat van ze, en dus moeten ze goed eten om die verwachtingen ook waar te kunnen maken. In de praktijk blijkt vaak at artiesten en professionals wel en de eigen mensen minder in de watten worden gelegd. Dat is onterecht en op die manier bind jij je mensen niet.

Vergeet de crew catering niet

Vergeet u dus vooral de crew catering niet te regelen! Want crew catering is onmisbaar voor elk zichzelf respecterend feest. Vaak wordt in eerste instantie vooral aan eten en drinken van bezoekers gedacht, en wordt het eigen personeel – dat achter de schermen zoveel belangrijk werk verzet- vergeten. Met het inschakelen van crew catering laat u ook uw eigen mensen zien hun eten en drinken serieus te nemen. Dit zal voor nog gemotiveerdere medewerkers zorgen. 

Professionele catering

Crew catering mag gewoon niet missen bij elk feest en elke partij, hoe groot of klein dan ook. Uiteraard moeten gasten (lees: het publiek) zich vermaken en voldoende te drinken en te eten kunnen krijgen, maar vergeet u vooral uw eigen personeel niet? De crew is vaak medebepalend voor het welslagen van uw feest. En dus legt u uw crew in de watten. Want op de beste personeelsleden bespaart u uiteraard nooit. U zet de professionele crew catering uiteraard ook in voor de optredende artiesten, die uiteraard ook de lekkerste catering wensen, zoals het barpersoneel, standbouwers en technische crewleden dat ook graag wensen.

Plates of buffetjes

En reken er maar op dat de medewerkers het voor, tijdens en na de optredens druk hebben. Dat ze wat energie verbruiken gedurende de dag. En dat terwijl ze toch steeds bij de les moeten blijven. Zaak dus de energie van de crew op peil te houden, bij voorkeur met gezonde voeding, voeding die goed vult en gevarieerd is. De tijd dat elke soort van catering vooral uit een frituurpan en kroketten en patat bestond, is al lang niet meer. Crew catering kan er ’s morgens al voor de crew zijn en ze een – heel belangrijk- ontbijt bieden, uiteraard met gezond brood en vers fruit. Doorgaans worden tijdens etenstijd in de avond plates geserveerd of worden er buffetjes gemaakt. Een goede cateraar heeft altijd genoeg en wacht de crew na het evenement op met een drankje en een hapje. Even napraten over de geslaagde dag, een dag waarin de crew in elk geval niets te kort is gekomen. Zo hoort het. Zo hoort ook u dat voor uw eigen mensen te regelen.

Ook voor veganisten en vegetarisch eten

Crew catering ontzorgt; om het eten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat hoeft u zich immers geen zorgen meer te maken. De originele cateraar zorgt voor toepasselijke menu’s en voor deze cateraar is vaak ook niets onmogelijk. Door de catering voor uw crew perfect geregeld te hebben, kunt u ze een jaar later nog eens weer vragen. Nu weten ze immers dat het goed is ben dat er goed voor ze gezorgd wordt. U huurt de cateraar in voor uiteenlopende evenementen, die korter of langer duren. Voor de cateraar maakt dit geen verschil, want die zal goed en gezond eten bieden en ook nog eens rekening houden met mensen die bijvoorbeeld vegetarisch zijn.

Vergeet uw eigen mensen niet

Artist catering. U heeft het vast ook weleens zien gebeuren. Zijn er mensen al dagen aan het werk om het concertterrein in orde te maken, komt er een artiest binnen wandelen die meteen getrakteerd wordt op allerlei lekkers. Uiteraard dient u de artiest altijd in de watten te leggen, in de hoop dat hij zijn beste beentje voorzet tijdens het concert later op de avond. Maar vergeet toch vooral uw eigen mensen niet. Je zou kunnen kiezen voor het inhuren van een crew cateraar en voor artist catering, dit is echter zonde. Een crew cateraar is ook prima in staat om de artiesten in de watten te leggen. Een goed cateringsbedrijf pakt dit er zo bij op en zo slaat u als organisatie twee vliegen in een klap. 

Party catering

Over een goed cateringsbedrijf gesproken; uiteraard zorgt die er altijd voor en ongeacht voor wie dat er goed en gezond eten beschikbaar is. Want eist u topprestaties van uw medewerkers, dan dient goed en gezond eten als basis. Een geslaagd evenement valt of staat met de bereidheid van mensen om vaak belangeloos mee te werken. Stelt u zich eens voor dat je allemaal betaalde krachten in moest schakelen. Waart bleef je dan met uw begroting, waar bleef u dan met uw activiteit. Overigens laat de cateringbranche zien dat er de afgelopen jaren een enorme groei is doorgemaakt. Zo kunt u tegenwoordig party catering boeken of catering op locatie boeken. Catering op locatie en party catering zijn weer andere takken van sport dan artist catering, al hebben ze uiteraard wel de nodige raakvlakken. 

Garden Party Logo

Boomkorstraat 3

1446 AK Purmerend

06-53836118

dewit@gardenparty.nl

sitemap

Onze Partner

Navigatie

^

Home

^

Crew Catering

^

Artist Catering

^

Party Catering

^

Contact

Onze partners