Party Catering

Garden Party regeld het van A tot Z

Party catering

Party Catering staat voor het verzorgen van feesten, partijen en evenementen, meestal op locatie. De feestjes kunnen heel groot of klein zijn en kunnen een bepaald thema hebben. De rol van de cateraar is uitermate belangrijk. Want is de catering niet in orde, dan zal er van een geslaagd feest of evenement nooit sprake zijn.

Verzorgen van feesten en evenementen is maatwerk geworden

Kiezen voor party catering is volledig ontzorgd worden, want catering is meer dan alleen het verzorgen van het eten. Neem Garden Party, dat de gehele invulling van het feest voor u kan verzorgen. U kunt kiezen voor een standaard feest, maar ook voor iets heel bijzonders gaan, terwijl er tegenwoordig uiteraard ook biologisch eten voorgeschoteld kan worden. Het verzorgen van feesten, partijen en evenementen is maatwerk geworden, Garden Party neemt dat gehele proces graag voor zijn rekening. Dat doen ze uiteraard op basis van een heldere en scherpe offerte, nadat eerst uiteraard de wensen en mogelijkheden met elkaar besproken zijn. Als specialist in party catering moet u behalve goede producten leveren ook creatief zijn, iets bijzonders bieden. Creativiteit en kwaliteit, dat is waar het binnen party catering om gaat.

Wereldkeuken

Zoals gesteld is party catering maatwerk geworden. U bepaalt als opdrachtgever altijd zelf wat u wel en niet wilt, hoe groot of klein u het wilt maken. In alles wordt rekening gehouden met de opdrachtgever. Party catering voor een autobedrijf betekent dat u dit in de catering terug kunt zien. Soms duidelijk, soms meer subtiel. Catering is beleving, elk evenement of feest moet bij de bezoekers blijven hangen. In alles is catering gegroeid de afgelopen jaren. De tijd dat catering vooral dat broodje kroket was, ligt mijlenver achter ons. De moderne cateraar biedt de wereldkeuken.

Ook voor artist- en crew catering inzetbaar

Behalve party catering kan ook artist catering en crew catering verzorgd worden. Ook maatwerk. Artist catering is zoals de naam al doet vermoeden het verzorgen voor het natje en droogje van de artiesten en professionals die de hoofdrol spelen tijdens feesten en evenementen. Doorgaans wordt dit gedaan in buffetvorm of als plateservice. Zeker artiesten hebben nogal eens wat noten op zang en komen met nogal wat eisen als het over de catering gaat. Als geen ander kan de cateraar met creativiteit en flexibiliteit zorgen dat de artiesten in de watten worden gelegd en hun beste optreden verzorgen.

Ook de medewerkers worden volkomen terecht in de watten gelegd

Wellicht nog belangrijker is de crew catering, een tak van catering die vroeger nogal eens vergeten werd. De onmisbare mensen die elke evenement of feest achter de schermen mogelijk maken zagen weleens met lede ogen aan hoe de artiesten volledig in de watten gekegd werden en zij zelf hun broodje van huis mee moesten nemen. Tegenwoordig worden de medewerkers achter de schermen ook – en volkomen terecht- in de watten gelegd. Dat kan van het verzorgen van een stevig ontbijt voor de groep harde werkers tot aan de hapjes en drankjes na weer een geslaagde festivaldag. En alles wat daar tussenin zit. Hoewel artist catering en crew catering twee verschillende takken van sport zijn, kunnen beide elementen overigens prima door een cateraar verzorgd worden. Ofwel; de cateraar voor de artiesten kan ook prima de catering voor medewerkers verzorgen.

De catering bepaalt het welslagen van elk evenement

Als u een evenement organiseert of een knalfeest houdt vanwege een jubileum dan valt of staat het succes van dit feest of evenement met de kwaliteit van de catering. Hoe goed alles ook voorbereid is en hoe goed er ook over alles nagedacht is, als de catering niet in orde is, dan houden alle partijen bijna letterlijk een vieze smaak aan het evenement over. Daarom ook is het goed voorbereiden van elk feest en evenement van groot belang. De specialist in party catering moet weten welk publiek er komt en wat die mensen verwachten. Daarnaast kiest u als opdrachtgever uiteraard voor kwaliteit. Het aanbod van cateraars is best groot, zaak om als organisatie te kiezen voor de creatieve cateraar die alleen met smaakvolle producten komt.

Tijd en energie in andere zaken steken

De bedrijven die catering verzorgen zijn de afgelopen jaren bijzonder in ontwikkeling, kijk alleen maar naar het aanbod va biologisch eten. Menig chef-kok maakte de overstap van het restaurant naar de cateraar. Het is de kwaliteit alleen maar ten goede gekomen. Voor organisaties van elk feest of evenement is het buitengewoon prettig dat er party catering is en u als organisatie op het gebied van catering volledig ontzorgd wordt. U heeft nergens omkijken naar en zoals al gesteld kan de cateraar meer betekenen dan alleen het verzorgen van het eten en drinken. Is de catering geregeld, dan kunt u als organisatie uw tijd en energie in andere belangrijke zaken steken. Op de specialist in party catering kan altijd een beroep worden gedaan. Hoe groot of klein ook. Flexibiliteit behoort namelijk tot het DNA van de moderne cateraar.

Garden Party Logo

Boomkorstraat 3

1446 AK Purmerend

06-53836118

dewit@gardenparty.nl

sitemap

Onze Partner

Navigatie

^

Home

^

Crew Catering

^

Artist Catering

^

Party Catering

^

Contact

Onze partners