Waarom Garden Party?

U kunt beslist het etiket veelzijdig plakken op Garden Party, het adres voor artist, crew, tour én partycatering. Want het dienstenpakket is buitengewoon veelzijdig. Bovendien mag het etiket bijzonder op het cateringsbedrijf geplakt worden, want de cateraar geeft op bijzondere en unieke wijze invulling aan het begrip catering.

Catering van deze specialist herken je meteen

Garden Party beheerst alle facetten van het vak dat catering heet. Tot in de puntjes zelfs. U doet voor elk feest of evenement een beroep op de specialist, die ook op het gebied van artist catering en crew catering haar mannetje nadrukkelijk staat. Als de catering verzorgd is door Garden Party, dan herkent u dat meteen. Garden party geeft namelijk altijd een eigen, creatieve draai aan het geheel. Niet voor niets hoor je vaak de uitdrukking ‘typisch Garden Party’. Organiseert u een evenement, schakel de specialist dan in voor zowel de artist catering als de crew catering. U wilt als organisator dat alle optredende artiesten in de watten gelegd worden en goed en gezond eten krijgen. Dan namelijk is de kans op een fantastisch optreden het grootst. Dat Garden Party dit als geen ander beheerst, bewees het al tijdens onder meer de Vrienden van Amstel Live en Concert at Sea. Niet voor niets bleken de artiesten juist die avond in topvorm.

Werk van de cateraar heeft een bindende werking

Werden vroeger de medewerkers achter de schermen nog weleens vergeten, hoe anders is dat nu. Laat Garden Party de catering voor de crew verzorgen en geheid dat u ook volgend haat weer een beroep kunt doen op deze onmisbare groep mensen, die vaak onzichtbaar bergen werk verzetten. Door ze goed en gezond eten aan te bieden, zijn ze ook in staat hun best zware werkzaamheden te verrichten. Dat doen ze vaak gratis en dan is eten en drinken wel het minste wat u als organisatie voor deze mensen kunt doen.

Van een gezond ontbijt tot een hapje na afloop

Crew catering kan gedurende de gehele dag verzorgd worden; van een voedzaam en gezond ontbijt tot een afsluitende borrel en een hapje na weer een geslaagde festivaldag. De specialist weet door de meer dan dertig jaar ervaring precies wat de crew wil en waar het naar verlangt. Het werk van de cateraar heeft een bindende werking, want leg ze wat betreft eten en drinken in de watten en zeker weten dat ze u ook volgend jaar weer van dienst willen zijn.

De complete invulling van het feest

Een personeelsfeest, een jubileum of een bruiloft? Catering op locatie in het kader van party catering is de cateraar ook al op het lijf geschreven. Geeft u een feest en wilt u daar party catering voor inschakelen, dan ben je bij Garden Party aan het enige goede adres. Behalve het eten en drinken kunnen en willen ze graag meedenken over de complete invulling van het feest. Ook op het gebied van catering op locatie is de cateraar enorm ervaren en weet het aan elk feest een eigen en dus unieke draai te geven.

De gerechten worden op unieke wijze bereid

Er wordt ook dan altijd gewerkt met verse producten die voor iedereen zichtbaar bereid worden. Niets aan de werkwijze van deze specialist is geheim of niet transparant. Vaak slaagt de cateraar erin toch weer met iets creatiefs te komen. Is er een jubileum voor een bedrijf in bijvoorbeeld kozijnen, dan zal de expert op het gebied van catering daar altijd proberen subtiel op in te spelen met gerechten en de aankleding van het feest. Uniek is ook de wijze waarop deze cateraar de gerechten bereid, gerechten die altijd smaakvol zijn en alleen met de beste en verse producten bereid worden.

Wensen van de klant staan voorop

Het is een genot om telkens weer die mensen de speciale gerechten te zien maken. Vol passie en vakmanschap, altijd smaakvol, gezond en voedzaam. Garden Party gaat geen evenement uit de weg en het maakt ze niet uit of het een bedrijfsborrel of een symposium is. Uiteraard staan de specifieke wensen van de klant altijd voorop en wordt geleverd waar om gevraagd wordt. Daarbij geeft deze specialist altijd net dat beetje meer. Dat kan iets bijzonders op uw bord zijn, maar ook iets in de aankleding van het geheel. Bijzonder is het in elk geval altijd.

Veelzijdig en gezonde voeding

Het cateringsbedrijf is veelzijdig, levert steeds gezonde voeding, is het adres voor party catering, zoals het ook de artist catering en catering voor de crew tot in de perfectie kan verzorgen. Uiteraard geldt dit ook op voor het verzorgen van catering op welke locatie dan ook. Als u wilt weten of er kwaliteit geleverd wordt, dan vraagt u maar aan The Golden Earring, Trijntje Oosterhuis, Jan Smit en Nick en Simon. Het kan geen toeval zijn dat zij schitterden nadat ze in de watten waren gelegd door de specialist op het gebied van alle vormen van catering.

Garden Party
Artist Catering

Boomkorstraat 3

1446 AK Purmerend

06-53836118

info@gardenparty.nl

sitemap

Onze Partner

Navigatie

^

Home

^

Crew Catering

^

Artist Catering

^

Party Catering

^

Contact

Onze partners