Garden Party

ARTIST & CREW CATERING

Partnerschap van Garden Party

Een overzicht van de partners die wij online hebben

Website laten maken & SEO

Website laten maken Purmerend? De specialist in WordPress website is overigens de maker van onze website. Naast webdesign hebben zij ook alle kennis in SEO en website optimalisatie. Bekijk ook SEO Specialist de expert op het gebied van SEO en SEA. Je wilt toch ook gevonden met jouw website Seo Specialist.

Manege Purmerend

Voor een heerlijke rit met paard in het Purmerbos bos moet u bij Manege Purmerend zijn. Naast buitenritten ook groepslessen voor jong en oud. kom snel kijk bij Manege Legend Manor

 

AMCAR

Autoverhuur Amsterdam is een onderdeel van Amcar, al 25 jaar een begrip in Amsterdam. Op dit moment ook actief met auto huren Heerhugowaard.

 

Parket Schuren Purmerend

Opzoek naar een locale parketteur in Purmerend? Parket schuren Purmerend is in samenwerking met Schuur Expert de landelijke organisatie in het schuren van houten vloeren.

 

Over ons

Garden Party is een catering bedrijf dat zich onderscheidt door haar unieke vorm van presentatie en wijze van gerechten bereiding.

Artis Catering

Garden Part verzorgt het eten en drinken van Artiesten, Bands, Dans- en Theatergezelschappen, Filmcrews, Dj’s en andere professionals. 

Crew Catering

Gartden Party strijken op elke gewenste locatie neer, zowel indoor als outdoor, om voor uw producties te komen koken.

Party Catering

Bij Garden Party koken we de wereldkeuken, verrassend, gezond, voedzaam en lekker. Diners, buffetten, borrels, hapjes, barbecues voor bedrijven, publiek, bruiloften, feestjes en families het kan allemaal.

Waarom kiezen voor Garden Party.

Garden Party is een catering bedrijf dat zich onderscheidt door haar unieke vorm van presentatie en wijze van gerechten bereiding. Met bijna 30 jaar cateringervaring gaan wij geen klus uit de weg. Crewcatering is een vak apart. Tijdens een draaidag is uw team bezield en hard aan het werk, vaak onder flinke tijdsdruk. Wij begrijpen het belang van de catering breaks tijdens zo’n intensieve periode. Zelfs als het even snel tussendoor moet. Onze attente service gecombineerd met ons kwaliteitsaanbod zorgt ervoor dat de crewleden zich ontspannen kunnen opladen voor hun volgende taak.

crewcatering

Door jarenlange ervaring met crewcatering op het Mediapark in Hilversum, de omgeving Amsterdam en Utrecht en de Amsterdam ArenA kennen wij backstage weinig geheimen meer. Waar uw podium, filmset of wedstrijdomgeving ook is opgesteld; wij verzorgen catering op elke locatie.

Locatiecatering is één van onze specialiteiten en wij zijn trots op ons vermogen om alert in te spelen op de behoeften van teams van gedreven en geïnspireerde professionals at work. Zo zien onze opdrachtgevers ons trouwens ook. Daarom hebben wij de laatste jaren de crewcatering voor verschillende grote productiehuizen mogen voorzien.

We werken uitsluitend met verse producten die dan ook in het zicht worden bereid.

N

100% Biologie voedsel

N

koken op de locatie

N

3 menus per dag

N

Vers bereid

N

Gezonde had

Garden Party Logo

Boomkorstraat 3

1446 AK Purmerend

06-53836118

dewit@gardenparty.nl

sitemap

Onze Partner

Navigatie

^

Home

^

Crew Catering

^

Artist Catering

^

Party Catering

^

Contact

Onze partners