Garden Party

ARTIST & CREW CATERING

Partnerschap van Garden Party

Een overzicht van de partners die wij online hebben

Website laten maken & SEO

Website laten maken Purmerend? De specialist in WordPress website is overigens de maker van onze website. Naast webdesign hebben zij ook alle kennis in SEO en website optimalisatie. Bekijk ook SEO Specialist de expert op het gebied van SEO en SEA. Je wilt toch ook gevonden met jouw website Seo Specialist.

Manege Purmerend

Voor een heerlijke rit met paard in het Purmerbos bos moet u bij Manege Purmerend zijn. Naast buitenritten ook groepslessen voor jong en oud. kom snel kijk bij Manege Legend Manor

Houten vloer laten schuren? Parketvloer schuren door dé specialist in vloeren.

Houten vloeren schuren doen wij al meer dan 25 jaar. Wij werken met verschillende parketteurs in Nederland om parket schuren door heel het land aan te kunnen bieden.  Wanneer u op zoek bent naar parket schuren in de provincies Noord Holland, Flevoland, Utrecht of Zuid Holland komt u vrijwel altijd uit bij een van onze specialisten.

Airco installeren door de specialist in klimaatbeheersing

Airco installeren kan een goede optie zijn wanneer u zich niet comfortabel voelt binnen uw woning. Door voor de juiste klimaatbeheersing in uw woning te zorgen geven we klanten rust. Minder stof en een betere luchtvochtigheid zorgt voor het perfecte klimaat

SLOTENMAKER AMSTERDAM

Voor een slotenmaker in Amsterdam kunt u terecht bijou Locksmith Amsterdam, de beste slotenmaker die dag en nacht voor u klaar staat. In combinatie met Loodgieter Amsterdam of Plumber Amsterdam is dit bedrijf perfect om in te schakelen als problemen in huis zijn en die opgelost moeten worden.

ELEKTRICIEN AMSTERDAM

Elektricien Amsterdam is de elektromonteur van Amsterdam, voor het vervangen van groepenkasten. Verder kunt u ze inschakelen voor het aanleggen van elektra in Amsterdam. Expert in groepenkast vervangen en nest installeren.

AMCAR

Autoverhuur Amsterdam is een onderdeel van Amcar, al 25 jaar een begrip in Amsterdam. Op dit moment ook actief met auto huren Heerhugowaard.

FLEVISTEEN

Opzoek naar keramisch parket? Flevisteen heeft de grootste showroom waar u de beste keuze kunt maken als het gaat om keramisch parket.

Huis verhuren

Wilt u uw huis verhuren dan kunt u terecht bij, Huis verhuren AmsterdamHuis verhuren AmstelveenHuis verhuren Abcoude en Huis verhuren Diemen voor de beste deal.

Kitbedrijf Purmerend

Kitbedrijf Purmerend is de specialist in voegafdichtingen. De kitters van Kitbedrijf Purmerend doen zowel particulieren of de zakelijk. De meeste aanvragen die zij behandelen zijn badkamer kitten aanvragen.

Parket Schuren Purmerend

Opzoek naar een locale parketteur in Purmerend? Parket schuren Purmerend is in samenwerking met Schuur Expert de landelijke organisatie in het schuren van houten vloeren.

Parket Schuren Almere

Ons werkgebied voor parket schuren reikt verder dan Amsterdam, zo kunt u bij Parket Schuren Almere terecht voor het schuren van parket in Almere en omstreken. Onze betrouwbare partner is al sinds 1978 gespecialiseerd in; parket schuren, houten vloer schuren en parket onderhoud.

Parket Schuren Amsterdam

Wij werken met verschillende partners samen in en rondom Amsterdam. Of het nou gaat om het schuren van parket vloeren of het leggen van parket vloeren werken wij regelmatig samen met onze betrouwbare partner Vloer Schuren Amsterdam

Schuur Expert

Wij werken samen met de Schuur Expert van Nederland wanneer het nodig is om een parket te schuren in Nederland. Neem nu contact op als u uw parket schuren wilt laten uitvoeren door een lokale specialist bij u in de buurt.

Slotenmaker amsterdam

Wij werken samen met 112slotenmakeramsterdam.nl Daarnaast kunt u ook terecht via slotenmakeramsterdamwest.nuslotenmakeramsterdamzuid.nuslotenmakeramsterdamoost.nu en slotenmakeramsterdamnoord.nu. Neem nu contact op als u uw Heeft buiten gesloten of uw sleutel is gebroken in het slot.

Houten vloer schuren

Wij werken ook regelmatig samen met houten vloer schuren als het gaat om parket schuren in Noord Holland. U kunt nu contact opnemen met onze partner in Noord Holland als uw keuze is gevallen op, parket schuren en het behandelen hiervan.

Over ons

Garden Party is een catering bedrijf dat zich onderscheidt door haar unieke vorm van presentatie en wijze van gerechten bereiding.

Artis Catering

Garden Part verzorgt het eten en drinken van Artiesten, Bands, Dans- en Theatergezelschappen, Filmcrews, Dj’s en andere professionals. 

Crew Catering

Gartden Party strijken op elke gewenste locatie neer, zowel indoor als outdoor, om voor uw producties te komen koken.

Party Catering

Bij Garden Party koken we de wereldkeuken, verrassend, gezond, voedzaam en lekker. Diners, buffetten, borrels, hapjes, barbecues voor bedrijven, publiek, bruiloften, feestjes en families het kan allemaal.

Waarom kiezen voor Garden Party.

Garden Party is een catering bedrijf dat zich onderscheidt door haar unieke vorm van presentatie en wijze van gerechten bereiding. Met bijna 30 jaar cateringervaring gaan wij geen klus uit de weg. Crewcatering is een vak apart. Tijdens een draaidag is uw team bezield en hard aan het werk, vaak onder flinke tijdsdruk. Wij begrijpen het belang van de catering breaks tijdens zo’n intensieve periode. Zelfs als het even snel tussendoor moet. Onze attente service gecombineerd met ons kwaliteitsaanbod zorgt ervoor dat de crewleden zich ontspannen kunnen opladen voor hun volgende taak.

crewcatering

Door jarenlange ervaring met crewcatering op het Mediapark in Hilversum, de omgeving Amsterdam en Utrecht en de Amsterdam ArenA kennen wij backstage weinig geheimen meer. Waar uw podium, filmset of wedstrijdomgeving ook is opgesteld; wij verzorgen catering op elke locatie.

Locatiecatering is één van onze specialiteiten en wij zijn trots op ons vermogen om alert in te spelen op de behoeften van teams van gedreven en geïnspireerde professionals at work. Zo zien onze opdrachtgevers ons trouwens ook. Daarom hebben wij de laatste jaren de crewcatering voor verschillende grote productiehuizen mogen voorzien.

We werken uitsluitend met verse producten die dan ook in het zicht worden bereid.

N

100% Biologie voedsel

N

koken op de locatie

N

3 menus per dag

N

Vers bereid

N

Gezonde had

Garden Party Logo

Boomkorstraat 3

1446 AK Purmerend

06-53836118

dewit@gardenparty.nl

sitemap

Onze Partner

Navigatie

^

Home

^

Crew Catering

^

Artist Catering

^

Party Catering

^

Contact

Onze partners