Garden Party

ARTIST & CREW CATERING

Welkom op de website van Garden Party.

Wij verzorgen een passende en originele invulling voor al uw feesten en partijen.  Wij cateren op een breed vlak van een bedrijfsborrel of symphosium tot backstage, artist en crew catering en tour catering.

Garden party is een landelijk opererende cateraar gespecialiseerd in crew- en backstagecatering. Dit doen wij voor grote publieksevenementen zoals Best Kept Secret, Bevrijdingsfestival Amsterdam en Dance Valley, maar ook voor zakelijke evenementen, televisie- en filmopnames zoals Tommy Hilfigers 30th Anniversary en Bijenkorf Turn on the Lights. We kunnen de catering verzorgen van 10 tot 1000 personen per dag.

Voor elke locatie zoeken wij een passende eetoplossing. Dit kan het serveren van de maaltijd achter de bar, bij de kassa’s of gewoon in de crewtent zijn. We bieden de mogelijkheid om op locatie een compleet ingericht restaurant met keuken te plaatsen, of in geval van ruimtegebrek de crewmaaltijden vanuit onze productiekeuken warm af te leveren op locatie.

Garden Party verzorgt per jaar voor ruim 80 verschillende grote en kleine producties de crewcatering. Dankzij onze jarenlange ervaring als crewcateraar zijn we in staat om op maat gemaakte maaltijden te serveren voor 10 tot 1000 man per eetmoment. Hierbij kunnen we volledig rekening houden met de dieetwensen van het aanwezige personeel; vegetarische, veganistische of halal maaltijden zijn geen probleem.

Over ons

Garden Party is een catering bedrijf dat zich onderscheidt door haar unieke vorm van presentatie en wijze van gerechten bereiding.

Artist Catering

Garden Part verzorgt het eten en drinken van Artiesten, Bands, Dans- en Theatergezelschappen, Filmcrews, Dj’s en andere professionals. 

Crew Catering

Gartden Party strijken op elke gewenste locatie neer, zowel indoor als outdoor, om voor uw producties te komen koken.

Party Catering

Bij Garden Party koken we de wereldkeuken, verrassend, gezond, voedzaam en lekker. Diners, buffetten, borrels, hapjes, barbecues voor bedrijven, publiek, bruiloften, feestjes en families het kan allemaal.

Waarom kiezen voor Garden Party.

Garden Party is een catering bedrijf dat zich onderscheidt door haar unieke vorm van presentatie en wijze van gerechten bereiding. Met bijna 30 jaar cateringervaring gaan wij geen klus uit de weg. Crewcatering is een vak apart. Tijdens een draaidag is uw team bezield en hard aan het werk, vaak onder flinke tijdsdruk. Wij begrijpen het belang van de catering breaks tijdens zo’n intensieve periode. Zelfs als het even snel tussendoor moet. Onze attente service gecombineerd met ons kwaliteitsaanbod zorgt ervoor dat de crewleden zich ontspannen kunnen opladen voor hun volgende taak.

crewcatering

Door jarenlange ervaring met crewcatering op het Mediapark in Hilversum, de omgeving Amsterdam en Utrecht en de Amsterdam ArenA kennen wij backstage weinig geheimen meer. Waar uw podium, filmset of wedstrijdomgeving ook is opgesteld; wij verzorgen catering op elke locatie.

Locatiecatering is één van onze specialiteiten en wij zijn trots op ons vermogen om alert in te spelen op de behoeften van teams van gedreven en geïnspireerde professionals at work. Zo zien onze opdrachtgevers ons trouwens ook. Daarom hebben wij de laatste jaren de crewcatering voor verschillende grote productiehuizen mogen voorzien.

We werken uitsluitend met verse producten die dan ook in het zicht worden bereid.

N

100% Biologisch voedsel

N

koken op de locatie

N

3 menus per dag

N

Vers bereid

N

Gezonde hap

Garden Party Logo

Boomkorstraat 3

1446 AK Purmerend

06-53836118

dewit@gardenparty.nl

sitemap

Onze Partner

Navigatie

^

Home

^

Crew Catering

^

Artist Catering

^

Party Catering

^

Contact

Onze partners